Velkommen til klubsider.dk. På denne hjemmeside finder du information om danske sportsklubber. Hermed kan du hurtigt og nemt finde en klub, som matcher både dine interesserer, din geografi og dit værdisæt.

Danmark er et udpræget foreningsland. Vi har således massevis af foreninger, spredt ud over hele landet og inden for vidt forskellige områder.

… Og netop derfor har vi skabt denne hjemmeside. Her kan du nemlig finde information omkring de forskellige klubber, som kan gøre det nemmere for dig at finde den rette klub for lige netop dig.

Sport er nøglen til den gode folkesundhed

Her på Klubsider mener vi, at sport er nøglen til at styrke folkesundheden. Derfor ønsker vi at støtte op om danskernes muligheder for at dyrke sport.

De fleste af os kan godt lide at lave ting sammen. Og netop her har sporten igen en stor rolle at spille. Sporten er nemlig i vid udstrækning noget, vi kan mødes om – være fælles om.

Sporten bringer os så at sige sammen. Og det sker på tværs af sociale skel såsom etnicitet, rigdom m.v. På sportsbanen er det nemlig præstationen og ikke den enkelte person, der er i centrum.

Bedre søvn og mindre stress med sport

To af de helt store problemer i dagens Danmark er stress og dårlig søvn. De to ting hænger i mange tilfælde sammen – for hvor stress kan resultere i dårlig søvn, kan dårlig søvn også give stress. Med andre ord bliver der skabt en ond spiral, som det kan være svært at bryde.

… Og netop her kan sporten komme ind i billedet som et stort aktiv.

Sporten kan nemlig give en naturlig udmattelse. Dette betyder, at du med sporten i hånden nemmere vil kunne falde i søvn og holde den gode søvn. Hermed kan du frisk op og være helt klar til dagen – hvilket så igen kan have en positiv indvirkning på stress-niveauet.

Så mens en god seng, den bedste topmadras og en lækker dyne og pude kan gøre en stor forskel, kan sporten det altså i vid udstrækning også.