Trænger klubhuset til en opgradering? Der kan være brug for både ekstra opbevaringsplads og nytilført charme, og begge dele kan I få med en skænk, der både kan fungere som opbevaring og som et flot møbel i lokalet.

Skænke findes i utallige former og farver, størrelser og træsorter, så det er temmelig sikkert, at der findes en, der passer ind i klubhuset. Find en stor eller lille skænk, alt efter hvad der passer bedst ind.

Indretning er meget individuelt, og der er stor forskel på, hvordan man gerne vil indrette sig. Derfor er det også skønt, at vi i Danmark har et bredt marked inden for møbler, så du kan finde den skænk, der passer bedst til dine behov, og som vil være en god tilføjelse til klubhusets indretning.

Herunder er samlet et udvalg af skænke, der er værd at overveje, hvis klubhuset skal shines op.

Væghængt skænk – Mistral Kubus

Denne skænk er en del af serien Mistral Kubus. Det gennemgående tema er netop kuberne, der udgør åbne hylder i midten af skænken, mens der i begge sider er lukkede skabe. Det er dog vigtigt at huske, at man ikke behøver låse sig fast på netop denne form. Kubus-serien giver dig nemlig mulighed for selv at designe og omrokere, så hylder og skabslåger sidder præcist, som du ønsker.

Skænken er væghængt, hvilket giver spil og plads i rummet, da der ikke er ben, der tager plads. I stedet er det muligt at have ting stående under skænken, der kan hænge i lige nøjagtig den højde, I synes passer ind.

Seaford skænk i træ-look og metal

Seaford har produceret en skænk, der både passer godt ind i et lokale med rene linjer, samtidig med den er til at have råd til. Stellet er fremstillet i mat, sort metal, mens lågerne er beklædt med folie, der har egetræs-look.

Dette giver dig muligheden for at få en lækker skænk med et simpelt og stilrent look, uden du behøver have den helt store pengepung fremme. Desuden findes flere andre typer møbler i samme design, så hvis klubhuset skal have skiftet hele interiøret, kan det være, I skal overveje, om der også skal indkøbes reoler eller sideborde i samme stil.

Høj skænk – Mistral Classic

Er der brug for lidt mere plads til opbevaring, end hvad små skabe kan klare? Så kan en høj skænk klare skærene. Skænken fra Mistral Classic giver jer på samme måde som Mistral Kubus muligheden for selv at bygge skænken op i moduler, som I ønsker det.

Selve rammen er væsentligt højere end Kubus, men der er på samme måde mulighed for at have både åbne hylder samt skabslåger. Hylderne kan sættes i forskellige højder. Denne specifikke model har tre skabslåger samt tre skuffer under. Desuden er der ni hylder alt i alt, så der er rig mulighed for opbevaring.

Har I lyst til at kunne skifte ud undervejs, kan det altid lade sig gøre at udskifte skuffer og skabslåger. Denne model har skabslåger i antracitgrå, men disse kan blandt andet også fås i hvid.

Lille, praktisk skænk fra Tulino

Er klubhuset ikke så stort? Hvis der er tale om et lokale, der ikke har meget plads, er det vigtigt, at skænken, I anskaffer jer, ikke fylder for meget. Her er skænken fra Tulino et rigtig godt bud. Møblet fylder ikke meget i landskabet, og med sit stilrene design kan det sagtens passe ind i mange forskellige typer lokaler.

Skænken er relativt lav, og mens stellet er sort, er fronten på skænken udført i et mix af træ og sort. Skænken har fine detaljer som for eksempel små greb i brunt læder. Det giver den et let og elegant look, og skufferne i træ står flot i kontrast til de sorte låger. Desuden findes der flere andre møbler i samme serie, så der er rig mulighed for at få opbygget et rum, der hænger sammen.

Edge-skænk med plads til pokaler

Er der bunkevis af pokaler udstillet i det gamle vitrineskab i klubhuset? Overvej om ikke pokalerne bør komme til frit skue på en skænk fra Edge. Den lave skænk er bred, så der er god mulighed for at lave en helt lille udstilling. Rammen og benene i hvidpigmenteret eg står godt til de hvidlakerede låger, der udgør fronten på skænken.

Her er både fire små skuffer samt to store, så der er god mulighed for at opbevare diverse dimser og dippedutter, der måske ikke lige har en fast plads i klubhuset.

Da skænken er lav, er der stadig mulighed for at hænge forskellige ting på væggen over, så pladsen kan udnyttes bedst muligt. Skænken findes desuden i andre variationer, så er det ikke hvide låger, der er ønsket, er det muligt at finde noget, der passer bedre ind. En god, robust skænk, der giver plads til alt det nødvendige.